Aktivitetsboka · Skriv genialt!

Aktivitetsboka

Snart er sommerferien over. Kanskje har du hatt fantastiske opplevelser i en tropisk jungel? Møtt farlige dyr og spist eksotisk mat? Kanskje har du vært hjemme? Syklet rundt i gatene eller lært deg å stå på skateboard? Vokst noen centimeter, fått irriterende, lang pannelugg som henger foran øynene, eller mistet en tann? Kanskje har du vært sammen med noen sprø besteforeldre? Spist is, spilt brettspill, lest hele natten, badet uansett vær, og varmet deg med fleecjakka over badebuksa?

Uansett hvor du har vært, og hva du har drevet med, har du garantert hatt mange opplevelser. Livet er alltid litt annerledes i ferien. Du har møtt folk. Pratet, lyttet og lekt. Kanskje har du også kjedet deg innimellom? Lengtet etter klassekompiser og faktisk også litt at skolen skal begynne? Kanskje har du i løpet av ferien fått en genial idé til en vanvittig historie du egentlig ikke kan vente med å begynne å skrive.

Her kommer løsningen for deg: Skriv genialt! Aktivitetsboka.

FullSizeRender-6Skriv genialt! Aktivitetsboka er i disse dager, og kun i en svært begrenset periode, tilgjengelig for salg i matbutikkenes bladhyller. Aktivitetsboka er basert på deler av den prisbelønte Skriv genialt! Den fullstendig rå skriveboka for kommende stjerneforfattere. I tillegg inneholder aktivitetsboka mange morsomme oppgaver, og har plass til å fylle inn egen tekst på!

Her gir vinden deg en smugtitt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s