Bak Skriv Genialt!

Forfatterne:

Steffen R.M. Sørum er forlagsredaktør og forfatter. Han skriver for både for barn, ungdom og voksne. Som redaktør har han hjulpet hundrevis av forfattere med deres manus. Forfattere som har vunnet priser, vært bestselgere og blitt oversatt til en rekke språk. Steffen ble nominert til årets redaktør 2015 og vært inne på bestselgerlisten.

Eldrid Johansen har gitt ut tjueen bøker for barn og ungdom, og er en av landets mestselgende forfattere av lettlestlitteratur. Hun er utdannet religionshistoriker og kan hieroglyfer! I tillegg jobber Eldrid som syngende skuespiller og instruktør, og har vært med i flere musikaler og Beat for Beat på NRK. Eldrid reiser ofte på skolebesøk, både med opplegg rundt bøkene sine og som sanger. Med forestillingen Hujedamej har hun vært nominert til Gullsekken, Den kulturelle skolesekken sin egen pris for beste produksjon. Fra 2016 arbeider hun i tillegg som litteraturprodusent for Den kulturelle skolesekken i Akershus fylkeskommune.

Illustratøren:

Ingrid dos Santos har siden 2011 jobbet med å visualisere idéer for en rekke norske og utenlandske tidsskrifter, nettbaserte mediesider og reklamebyråer. Hun har blant annet tegnet for VG, Aftenposten, Audi, NRK og Nettavisen, og har utviklet animerte kortfilmer som har blitt brukt i diverse norske reklamekampanjer. Ingrid har bachelor i illustrasjon og animasjon fra Kingston University i London fra 2010. I 2012 startet hun Inky Studio i Volda og dannet et nettverk med andre kreative foretak som hun samarbeider med i ulike prosjekt. Fra 2012 til 2014 underviste hun i animasjon og design ved Høgskulen i Volda.

Katter

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s